• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki májusi akcióinkat!

  PannonPur Blog

  A lépcsős fúró, más néven fokozatos fúró, egy sokoldalú szerszám, amely forradalmasította a fém- és műanyag feldolgozást. Ebben a részletes blogbejegyzésben megvizsgáljuk a lépcsős fúró használatát, jellemzőit és a legjobb gyakorlatokat a hatékony és biztonságos munkavégzés érdekében.

  A körkivágók világa rendkívül szerteágazó. Ezek a szerszámok nélkülözhetetlenek a legkülönbözőbb barkács projektekben, legyen szó bútorkészítésről, lakásfelújításról vagy egyedi kézműves alkotásokról. Ebben a részletes útmutatóban bemutatjuk a körkivágók használatát, típusait, és azt, hogyan válasszuk ki a projektünknek megfelelő eszközt.

  A megfelelő körfűrészlap kiválasztása létfontosságú bármely asztalos vagy barkácsoló számára, akik a legjobb eredményeket szeretnék elérni munkájuk során. A körfűrészlapok különböző típusai különböző feladatokra és anyagokra lettek kifejlesztve, ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a választás során.

  A modern műhelyek és gyártóüzemek világában a gyorstokmányok kulcsfontosságú eszközök. Ezek a berendezések lehetővé teszik a munkadarabok gyors, egyszerű és pontos befogását, ami jelentősen növeli a munkafolyamatok hatékonyságát. Ebben a blogbejegyzésben részletesen megvizsgáljuk a ezen eszközök működését, cseréjének folyamatát, és bemutatjuk, hogyan lehet maximalizálni a gyorstokmányok használatát. Akár hobbi környezetben is.

  A fafeldolgozás művészete rengeteg különböző eszközt és technikát igényel. Két különösen fontos szerszám, a felsőmaró és az élmaró, kiemelkedő szerepet töltenek be a precíz és kreatív faipari munkákban. Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek, különösen, ha valaki mélyebben elmerül a fa megmunkálásának világában. Ebben a cikkben a felsőmaró és élmaró használatának alapjait, valamint a kettő közötti különbségeket mutatjuk be.

  A csavarok a modern mérnöki munkák és konstrukciók nélkülözhetetlen elemei. Ezen alkatrészek szilárdsága kulcsfontosságú minden olyan projekt számára, ahol a biztonság és tartósság elsődleges szempont. A csavarok szakítószilárdsága egy alapvető jellemző, amely meghatározza, hogy mennyi terhelést képesek elviselni anélkül, hogy károsodnának vagy eltörnének. 

  Ebben a cikkben a csavarok szakítószilárdságának jelentőségét és a különböző méretű csavarokra vonatkozó szakítószilárdsági értékeket fogjuk tárgyalni.

  A huzalfeszítő eszközök kritikusak a különböző kerítések, drótok és egyéb feszített szerkezetek építésében és fenntartásában. Ebben a részletes útmutatóban megvizsgáljuk a huzalfeszítők használatát, típusait és a feszítőanya működését.

  A körmös anya egy olyan eszköz, amely nélkülözhetetlen a különböző barkácsolási projektekben. Ez a blogbejegyzés bemutatja a körmös anya használatának alapjait és a különböző méreteket, amelyek elérhetőek a piacon.

  Az önzáró anyák használata a mechanikai szerelés és gépészeti területeken elengedhetetlen. Ez a blogbejegyzés részletesen bemutatja, hogyan működnek, milyen szabványokat követnek, milyen méreteket vehetnek fel, és hogyan lehet őket leszedni.

  A szegecsanyák használata elengedhetetlen a modern összeszerelési és javítási munkák során. Ez a részletes útmutató segít megérteni a szegecsanyák különböző méreteit, behúzásának módjait, valamint az előfúrás fontosságát és technikáját.

  Az anyacsavarok, amelyek apró, de nélkülözhetetlen elemek, számtalan formában és méretben léteznek, hogy minden alkalmazási területen megállják a helyüket. Ebben a blogbejegyzésben négy különböző típusú anyacsavart veszünk górcső alá: a hatlapú, a négylapú, a speciális, valamint a rozsdamentes és saválló anyacsavarokat. Megismerjük, mely csavarokhoz alkalmasak, hol használják őket leginkább, és milyen jellemzőkkel rendelkeznek.

  A csavarok az építőiparnak, a barkácsolásnak és az ipari gyártásnak elengedhetetlen kellékei. Ezek nélkülözhetetlenek az összekötés és rögzítés területén, számtalan formában és méretben léteznek, mindegyikük egyedi célra tervezve. Ez a blogbejegyzés részletesen bemutatja a leggyakoribb csavar fajtákat, azok jellemzőit és alkalmazási területeit.

  Az alapcsavarok használata kulcsfontosságú az építőipari projektekben, ahol elsődleges szerepük az épületek és szerkezetek alapjainak megerősítése. Ebben az útmutatóban részletesen bemutatjuk az alapcsavarok működését, szabványait és méreteit az építőipar szemszögéből.

  A tokrögzítő csavarok kritikus elemei a precíz és megbízható faipari munkának. Ezek a speciális csavarok úgy vannak kialakítva, hogy biztosítsák az ablak- és ajtó tokok stabil és erős összekapcsolását. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a tokrögzítő csavarok használatának alapjait, beleértve az előfúrást és a különböző méreteket.

  Amikor a modern építőipar és gépgyártás kihívásairól beszélünk, gyakran elhanyagoljuk azokat az alapvető eszközöket, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és megbízható munkavégzéshez. Az opel csavarok éppen ilyen alapvető elemek, amelyek kulcsszerepet játszanak számos szerelési és építési projektben. Ezek a speciális önfúró lemezcsavarok nemcsak a műszaki innováció csúcspontját képviselik, de rendkívüli sokoldalúságukkal és megbízhatóságukkal kiemelkednek a hagyományos csavarok közül. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az opelcsavarok használatát, jellemzőit, alkalmazási területeit és azt, hogy miért váltak az ipar elengedhetetlen részévé.

  A metrikus csavarok a modern műszaki és építőipar alapvető elemei. Ezek a csavarok a metrikus méretrendszer szerint készülnek, ami lehetővé teszi a pontos és egységes alkalmazásukat a világ számos részén. Ebben a blogbejegyzésben részletesen megvizsgáljuk, hogy mi az a metrikus csavar, mi teszi őket olyan elterjedtté és milyen szerepet töltenek be a különböző iparágakban.

  A lemezcsavarok a modern építkezés és barkácsolás alapvető elemei. Ezek a speciális csavarok lehetővé teszik a fémlemezek gyors és hatékony összekapcsolását. Ebben a cikkben részletesen foglalkozunk a lemezcsavarok használatával, típusaival, szabványaival, méreteivel, különös figyelmet fordítva az előfúrás fontosságára.

  A fémdübelek használata nélkülözhetetlen a modern építkezési és barkácsolási projektekben. Ezek a kicsi, de erős rögzítőelemek rendkívül változatosak, és számos különböző helyzetben használhatók. Ebben a részletes útmutatóban minden szükséges információt megadunk, hogy Te is biztonságosan és hatékonyan tudd használni őket.

  A facsavarok nélkülözhetetlen eszközök a barkácsolás és az építészet világában. Kiváló szilárdságukkal és sokoldalúságukkal biztosítják, hogy a különböző faanyagok stabilan és biztonságosan kapcsolódjanak egymáshoz. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a facsavarok használatát, különböző fajtáit, teherbírásukat, behajtási technikáikat és méreteiket.

  A csavar meghúzási nyomaték alapvető fontosságú a gépek, szerkezetek és más összetett rendszerek biztonságos és hatékony működésében. A megfelelő nyomaték alkalmazása biztosítja, hogy a csavarok és csavarozások megfelelően szorosak legyenek, elkerülve a lazulást vagy a túlzott feszültség miatti károsodást.

  A fakötésű alátét egy különleges típusú alátét, amelyet a faiparban alkalmaznak. A nevében szereplő „fakötésű” nem a termék anyagára utal, hanem annak egyedi kialakítására és tulajdonságaira. De mi is pontosan a fakötésű alátét jelentése és milyen szabványok vonatkoznak rá? Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a részleteket.

  Az építőipar és a barkácsolás világában az alátétek és csavarok gyakran hozzátartoznak a projekt sikeréhez. Bár sokan hajlamosak alábecsülni ezen kis alkatrészek jelentőségét, valójában kritikus szerepet játszanak a stabilitás, a tartósság és a biztonság biztosításában. A fakötésű alátétek különösen népszerűek a faanyagokkal végzett munkák során. Lássuk, mik a különböző méretű fakötésű alátétek jellemzői és alkalmazási területei.

  A rugós alátétek fontos szerepet töltenek be az ipari, műszaki és háztartási alkalmazások széles körében. De vajon mit érdemes tudni róluk? Ebben a blogbejegyzésben közelebbről megismerhetjük a rugós alátét szabványait, szerepét, felhasználási területeit és anyagát.

  A seeger gyűrűk különleges eszközök, melyeket különböző iparágakban használnak tengelyek, alkatrészek és egyéb gépelemek rögzítésére. Hatékony és megbízható megoldást kínálnak a rögzítési feladatokra, és sokféle kivitelben kaphatók. Ebben a blogbejegyzésben a legnépszerűbb seeger gyűrű fajtákat mutatjuk be.

  Az alátétek alapvető elemek, amelyek a csavarokkal együtt a kötések megerősítésére és a súrlódás csökkentésére használhatók. A megfelelő csavar alátét kiválasztása kulcsfontosságú lehet az adott alkalmazás számára, mivel az alátétek különböző típusai különböző funkciókkal rendelkeznek. Ebben a cikkben bemutatjuk a leggyakrabban használt csavar alátét fajtákat és méreteiket, valamint ismertetjük szerepüket és alkalmazási területüket.

  A talpszelemen rögzítése egy fontos lépés, amely meghatározza az építkezés minőségét és biztonságát. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre bemutatjuk a talpszelemen rögzítésének folyamatát, beleértve az elhelyezését, a csapolást, a toldást és a csavar beépítését is.

  A menetes szárak az ipari, építészeti és háztartási projektek alapvető elemei. Széles választék áll rendelkezésünkre, melyek közül néhányat - mint az üreges, horganyzott, lapos és trapéz menetes szárakat - ebben a cikkben bemutatunk. Olvasd el, hogy melyik típus mire a legalkalmasabb, és milyen előnyöket kínálhatnak.

  A menetes szárak alapvető kellékek sokféle ipari és otthoni projektben. Ezek a speciális rudak fontosak lehetnek egyéni építési projektek és nagyobb, ipari alkalmazások során egyaránt. A webshopunkban széles választékban találhatsz menetes szárakat, 4 mm-től egészen 64 mm átmérőig, 1, 2 és 3 méteres hosszokban. Az alábbiakban megvizsgáljuk, hogy milyen típusú projektekhez melyik menetes szár méretek használhatók legjobban és megnézünk néhány tipikus felhasználási módot is.

  A tetőszerkezetek tervezése és építése komplex folyamat, melynek során különös figyelmet kell fordítani a stabilitás és biztonság biztosítására. Az egyik alapvető elem, ami ezt a stabilitást garantálja, a fogópár. Ebben a blogbejegyzésben mélyebben megvizsgáljuk, mi is a fogópár, és milyen fontos szerepet játszik a tetőszerkezetek biztonságában és stabilitásában.

  Az ászokcsavar egy olyan eszköz, amely a mindennapi élet számos területén nélkülözhetetlennek bizonyul, legyen szó barkácsolásról, építészetekről, vagy akár a hétköznapi házimunkákról. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük, hogyan lehet az ászokcsavarokat a legjobban használni, és milyen méretekben érhetők el a piacon.

  A szeg / szög a kéziszerszámok egyik legősibb eszköze, amelyet az emberiség már évezredek óta használ. A különböző munkafolyamatokhoz és anyagokhoz eltérő szeg típusokat fejlesztettek ki az idők során. Az alábbiakban bemutatjuk a szegek fajtáit, beszélünk arról, hogy hogyan néznek ki, hol alkalmazhatók, valamint ismertetjük előnyeiket és hátrányaikat is.

  A mindennapi tárgyaink összeszerelésekor és javításakor gyakran találkozunk különféle rögzítő elemekkel. Az egyik legsokoldalúbb és leggyakrabban használt elem a sasszeg. De mi is pontosan a sasszeg, és mire használható? Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk ezen kis, de nélkülözhetetlen eszköz tulajdonságait.

  A kötélszív egy széleskörűen használt eszköz sokféle ipari és otthoni alkalmazásban. Ebben a blogbejegyzésben részletesen megvizsgáljuk a kötélszív használatának módját és a különböző méretekkel és a rögzítési technikákkal kapcsolatos információkat.

  Az emberiség története során folyamatosan kereste azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel könnyebben és hatékonyabban végezheti el a napi feladatait. Az egyik ilyen lenyűgöző találmány, amely az évezredek során alakult és finomodott, a kötélcsiga. Ez a szerkezet, melynek alapjait egyszerű fizikai elvek képezik, forradalmasította az emelési és mozgatási feladatokat. 

  A hilti szalag, más néven szerelőszalag egy univerzális eszköz, melyet számtalan műszaki és háztartási feladat során használunk. Közkedvelt választás azért, mert strapabíró, könnyen kezelhető és sokoldalúan alkalmazható. De miért olyan népszerű, és miként használhatjuk a legjobban? Tarts velünk és tudj meg mindent a hilti szalag használatáról!

  Tudtad, hogy 2023 augusztusától kötelező elvégezni egy online képzést a diizocianátot tartalmazó poliuretán termékek használatához? Mutatjuk a részleteket.

  A takaróléc fontos eszköz az otthonfelújításban és dekorációs projektekben. Az ablakok és ajtók köré rakott takaróléc jelentősen hozzájárulhat a szobák általános esztétikai hatásához. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a takaróléc felrakásának lépéseit, beleértve az ablakokra, ajtókra való felhelyezést, valamint a műanyag és öntapadós takarólécek alkalmazását.

  A tolózár (másnéven retesz) egy biztonsági zár típus, melyet gyakran használnak ajtók, kapuk, garázsok és más nyílászárók zárására. A zár működésének alapja, hogy egy rudat vagy rúdformájú részt 'tolunk' egy horizontális úton, amely beakad a zárba és így rögzíti az ajtót vagy a kaput. A rudat kézzel lehet 'előre tolni' a zárfogadó részbe, ami megakadályozza az ajtó vagy a kapu kinyitását. 

  A tolózárak rendkívül sokféle kivitelben léteznek, hogy a legkülönfélébb igényeket is kiszolgálhassák. Ezek közül néhányat részletesen is bemutatunk ebben a cikkben, többek között a lakatolható, rugós, kétoldalas, retesz, karimás, laposházú és gumiékzárású tolózárakat. 

  A rakományrögzítés, vagy más néven a teher rögzítése, alapvető szerepet játszik a logisztikában, mivel ez biztosítja a termékek biztonságos szállítását és a szállítás közbeni védelmét. Magyarországon számos jogszabály és szabvány határozza meg, hogyan kell a rakományrögzítést elvégezni, a balesetek elkerülése érdekében.

  Napjainkban egyre több otthoni barkácsoló és szakember foglalkozik a különféle építési és javítási feladatokkal. Egyre több ötlet és projekt merül fel, melyek során csőbilincsekre is szükség lehet. Ezek a hasznos eszközök segítenek a csövek és vezetékek rögzítésében, hogy ne mozduljanak el, el ne szakadjanak vagy ne csússzanak le.

  Azonban nem minden csőbilincs egyforma. Nézzük meg a négy leggyakrabban használt típust: a gumis csőbilincset, a műanyag csőbilincset, a csavaros csőbilincset és a dupla csőbilincset.

  Mielőtt belevetnénk magunkat a beütős tiplik használatába, először szögezzük le, hogy mit is jelent ez a szakkifejezés.

  A beütő dübel egy olyan rögzítő elem, amelyet a falfúrásokba helyezünk, hogy a csavarok vagy a szegek biztonságosan és stabilan rögzíthetőek legyenek a falban. Különböző típusú anyagokhoz és alkalmazási területekhez különböző beütő dübelek kellhetnek, vannak például gipszkarton és fém beütő dübelek.

  A flex korongok olyan csiszoló- és vágókorongok, amelyeket általában kézi sarokcsiszolókhoz vagy más flexibilis tengelyű szerszámgépekhez használnak. Ezek a korongok különböző anyagok megmunkálására szolgálnak. Használhatók például:

  • fémek, 
  • kövek, 
  • csempék, 
  • beton, 
  • faanyagok vagy egyéb felületek esetén. 

  Számos flex korong fajta ismert, melyek különböző felhasználási területeken alkalmazhatók. Ebben a cikkben a legismertebb flex korong típusokat fogjuk bemutatni.

  A gyémánt vágókorongok olyan eszközök, amelyeket a kemény anyagok, például kövek, csempék, beton vagy tégla vágására használnak. A gyémánt vágókorongok kiválóan alkalmasak olyan anyagok vágására, amelyeket más típusú korongokkal nehézkes lenne megmunkálni.

  A gyémánttárcsák nagyon kemény anyagból készülnek, ahol a gyémánt részecskéket általában egy kötőanyaggal kombinálják, például fém vagy kerámia. A gyémántok rendkívül erősek és tartósak, ami lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan és gyorsan vágják a kemény anyagokat.

  A lamellás csiszolókorongok olyan eszközök, amelyeket általában a fa, fém vagy műanyag felületek csiszolására használnak. Ezek a korongok lamellákból állnak, amelyek a központ felé mutatnak, és elrendezésük miatt hatékonyan távolítják el az anyagot a csiszolandó felületről. Nagyszerűen használhatók hegesztési varratokhoz, sorjákhoz, de alkalmasak felületek festéktől vagy rozsdától való tisztítására.

  A vágókorongok (vagy más néven flexibilis csiszolókorongok) különböző méretekben és átmérőkben elérhetők. Az egyes gyártók és márkák változó méretű korongokat kínálhatnak, de a leggyakoribbak a következő flex korong méretek, amelyek közül választhatunk:

  A fazékkefék olyan csiszolóeszközök, amelyeket általában fémek, faanyagok és egyéb felületek csiszolására vagy simítására használnak. Ezek az eszközök különböző anyagok eltávolítására és felületek előkészítésére alkalmasak. 

  A munkavédelmi sisakok színei általában különböző jelentéseket hordoznak, és a munkahelyek biztonsági rendszereinek részét képezhetik. Az alábbiakban arról lesz szó, hogy kiknek van szüksége munkavédelmi sisakra, és hogy mit jelentenek a különböző munkavédelmi sisak színek.

  A kihordási idő jelentése

  A kihordási idő a jogszabály szerint a ruházati cikkek elhasználódására vonatkozóan meghatározott idő. A kihordási idő meghatározásánál fontos a tevékenységet is figyelembe venni. 

  Ez a fogalom különböző területeken alkalmazható, például ruházat, cipők, elektronikai eszközök esetén. 

  A munkában alkalmazott ruházat vagy más tárgyak a normál használat során természetes kopással, elhasználódással vagy károsodással járó folyamatokon mennek keresztül. A kihordási idő hossza függ az adott termék minőségétől, az anyagtól, a gyártási folyamatoktól és a használati körülményektől.

  Például a kihordási idő munkaruhák esetén azt jelzi, hogy mennyi ideig viselhetők azok az általános használati körülmények között. Mielőtt elhasználódnának, kifakulnának, tönkremennének vagy elvesztenék funkcionalitásukat. 

  A kihordási idő fogalma segíthet az embereknek megérteni, hogy mikor kell cserélni vagy javítani egy ruhadarabot vagy más tárgyat, hogy azok megfelelő védelmet biztosítsanak. Az egyes termékek gyártói vagy eladói általában adnak tájékoztatást a kihordási idővel kapcsolatban. De fontos figyelembe venni a termék tényleges állapotát és az egyéni használati szokásokat is.

  A továbbiakban az egyes munkavédelmi eszközök kihordási idejéről lesz szó.

  Munkaruhája szinte mindenkinek van otthon. Van, akinek a munkahelyén fontos ez az öltözék, van, akinek pedig csak a ház körüli kisebb-nagyobb munkálatokhoz van szüksége rá. Az azonban mindkét esetben nagy dilemmát okozhat, hogy vajon mi a legjobb módja a munkaruha mosásának, főleg, ha makacsabb szennyeződéseket kell eltávolítani róla. Cikkünkben ehhez adunk hasznos tanácsokat és tippeket. 

  Munkásnadrág rendelés esetén mindig nagy fejtörést okozhat, hogy mégis milyen méretet válasszunk.

  A munkásnadrág megfelelő méretének kiválasztása fontos a kényelem és a funkcionalitás szempontjából egyaránt. 

  Vásárlási segédlet

  Amennyiben munkavédelmi cipő vásárlás előtt állsz, valószínűleg tisztában vagy vele, hogy nincsen könnyű dolgod. Milyen típust válasszunk? Milyen legyen a kialakítása? Milyen gyártótól? Melyik a legkényelmesebb? – csak néhány kérdés, ami biztosan felmerült már a Te fejedben is. 

  2024-ben összegyűjtöttük a piacon kapható legjobb munkavédelmi cipőket és egy összehasonlító tesztnek vetettük őket alá. A cikkben egy gyártó - a Neo Tools- négy eltérő árkategóriájú munkáscipőjét hasonlítjuk össze és segítünk neked megtalálni a tökéletes modellt. A Neo a legjobb minőségű munkavédelmi cipő márkák között van. 

  A vásárlói segédletünkben bemutatjuk, hogy melyik a legjobb munkavédelmi cipő és hogyan választhatod ki a legjobbat igényeid alapján. Részletesen bemutatjuk az adott termék előnyeit és hátrányait, továbbá eláruljuk milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt.

  Webáruházunkban számos különböző munkavédelmi cipőt forgalmazunk. Pontosan tudjuk, hogy melyik termék miben erős és kinek ajánlott a megvásárlása. Íme az általunk legjobbnak ítélt munkás cipők!

  A tavasz beköszöntével előkerülnek a tárolókban pihenő kerékpárok és az emberek újra két keréken hódítják meg a világot. Azonban sokan nem tartják karban biciklijüket és csupán felpumpálják a kerekeket, pedig érdemes tüzetesebben átnézni. Egy jó állapotban lévő kétkerekű ugyanis nem csak a biztonságos közlekedés szempontjából fontos, hanem hosszú távon anyagilag is megéri.


  Gondoskodj kerékpárodról, és takarítsd meg a későbbi költségeket! Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet és tanácsot, amelyekkel járművedet hatékonyan és károsodásmentesen karbantarthatod a Soudal termékeivel.

  A szilikon tömítő használata rendkívül gyakori a különböző épületek felújításánál, építkezéseknél. Ez az anyag rendkívül rugalmas, jól szigetelő és nagyon sokféle típusa van. Ezen tömítő anyagokat általában vízszigetelésre, repedések, rések és hézagok kitöltésére alkalmazzák. 

  Az akril tömítő mire jó?

  Az akril tömítők olyan anyagok, amelyeket építkezések vagy javítások során használnak. Rések, hézagok és repedések tömítésére alkalmas a falakon, padlókon és más egyéb felületeken. Rendkívül rugalmasak és tartósak, valamint ellenállnak az időjárás szélsőséges hatásainak. Így hosszú távon nyújtanak védelmet a víz- és légáramlástól. Az akril tömítők használata rendkívül egyszerű és hatékony.

  A purhab használata nagyon népszerű az építőiparban. Ez annak köszönhető, hogy rengeteg előnye van, illetve nagyon könnyen kezelhető. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy egyáltalán mi is az a purhab, és hogy mik a legismertebb purhab fajták.

  Építkezések és felújítások során sok különböző anyag egymáshoz rögzítésére van szükség. Ilyen lehet például a fa, az üveg, a beton, a fém vagy a műanyag. Ezek az anyagok azonban nem mindig illeszkednek tökéletesen egymáshoz. Ilyenkor van szükség a különböző típusú tömítőanyagok használatára. 

  A poliuretán hab (röviden purhab) egy vagy kétkomponensű, habos szerkezetű anyag, amely számos tulajdonsággal rendelkezik. Kiválóan alkalmas lehet az építőipari és barkácsprojektekben történő használathoz, legyen szó nyitott cellás- vagy zárt cellás purhabról. 

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.