• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki májusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Anyagminőség
  Átmérő mm
  Hossz mm
  termék mutatása

  Opelcsavar

  Az opelcsavarok speciálisan arra lettek tervezve, hogy erősen és megbízhatóan rögzítsenek gipszkarton profilokat és fém szerkezeti elemeket. Ezek a csavarok ideálisak az építőiparban, különösen belsőépítészeti és szárazépítészeti munkák során, ahol a gipszkartonokat és a fém tartószerkezeteket kell összekötni. Az opel csavarok önfúró vagy önbevágó jellegzetességekkel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén áthatoljanak a keményebb anyagokon anélkül, hogy előfúrásra lenne szükség. Különböző méretekben és fejformákban kaphatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek a különböző projektigényekhez és biztosítsák a szerkezetek stabil és tartós rögzítését. Webáruházunkban széles választékban kínáljuk az opel lemezcsavarokat, amelyek segítségével hatékonyan és gyorsan rögzíthetők a gipszkartonok és a fém szerkezeti elemek. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  14termék
   

  Az Opelcsavarok speciális típusú önfúró lemezcsavarok. Ezek az autógyártásból ismert csavarok kifejezetten arra lettek kialakítva, hogy a szerelési munkálatok során megkönnyítsék a fémlemezek és más anyagok gyors és hatékony összekapcsolását. Az önfúró jellegük lehetővé teszi, hogy a csavarok előfúrás nélkül hatoljanak be a lemezanyagba, jelentősen csökkentve ezzel a szerelési időt és növelve a hatékonyságot.

  Az opel csavarok jellemzői

  • Önfúró kialakítás: Az opelcsavarok fejlett önfúró kialakítása lehetővé teszi, hogy a csavarok közvetlenül a lemezanyagba fúrjanak, anélkül, hogy előfúrásra lenne szükség.
  • Erős tartás: Úgy lettek kifejlesztve, hogy biztosítsák a fémlemezek stabil és erős rögzítését, ami kritikus lehet olyan alkalmazásoknál, ahol a lemezeknek ellen kell állniuk a mechanikai terhelésnek és a rázkódásnak.
  • Hatékonyság: Az opel lemezcsavarok használatával jelentős időmegtakarítást érhetünk el a szerelési folyamatokban, mivel nincs szükség külön előfúrásra és menetvágásra.
  • Ipari és otthoni alkalmazások: Széles körben alkalmazhatóak az építőiparban, autóiparban, bútoriparban és sok más területen, ahol a gyors és megbízható összeszerelés fontos.
  • Sokoldalúság: Különböző méretekben és fejformákban kaphatóak, hogy megfeleljenek a különböző lemezanyagok és projekt igények követelményeinek.
  • Ellenálló képesség a környezeti hatásokkal szemben: Az önfúró opelcsavarok általában különleges bevonatokkal és felületkezelésekkel rendelkeznek, amelyek növelik az ellenálló képességüket a korrózióval, nedvességgel és egyéb káros környezeti hatásokkal szemben. Ez különösen fontos azokban az alkalmazásokban, ahol a csavaroknak szélsőséges vagy változékony környezetben kell teljesíteniük.
  • Önbevágó funkció: Ezen csavarok egyik legkiemelkedőbb jellemzője a "önbevágó" képességük, ami azt jelenti, hogy a csavarok nem csak a lyukat képesek megfúrni, hanem a menetet is képzik a lemezanyagban. Ez a funkció további hatékonyságot és stabilitást biztosít a szerelési folyamatban.

  Prémium minőségű opelcsavarok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű opel csavarokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.