• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  DIN szabvány
  Anyagminőség
  Felület
  Átmérő mm
  Hossz mm
  termék mutatása

  Menetes rúd

  A menetes rúd (más néven menetes szár) az építőipar és gépgyártás szinte nélkülözhetetlen eleme. Egy olyan sokoldalú kötőelem, amely kiválóan alkalmas különféle szerkezeti elemek összekötésére és rögzítésére. A menetes rúd remek választás lehet, amikor erős és megbízható kapcsolatot szeretnénk létrehozni két vagy több alkatrész között, garantálva a konstrukciók stabilitását és tartósságát. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot minden projekt esetén. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  182termék
   

  A menetes rúd alapvető építőelem számos ipari és háztartási alkalmazásban. Tökéletes választás, amikor erős és stabil rögzítésre van szükség. Ezen termékek kiváló minősége és sokoldalúsága lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan végezzék el a rögzítési munkákat.

  Milyen rögzítési megoldások a menetes rudak?

  • Erős és biztonságos: A menetes rudak biztosítják az erős és stabil rögzítést különböző alkalmazásokban.
  • Stabilitás: A horganyzott menetes szár különösen ellenálló a korróziónak, növelve a termék élettartamát és stabilitását.
  • Univerzális használat: A menetes rudak széles körű használatot tesznek lehetővé, az egyszerű háztartási feladatoktól kezdve az ipari alkalmazásokig.
  • Változatos méretválaszték: A különböző hosszúságú és átmérőjű menetes rudak széles méretválasztéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a legmegfelelőbbet a konkrét alkalmazáshoz.

  DIN 975 Szabvány

  • Megbízhatóság és minőség: A DIN 975 szabvány szerint gyártott menetes rudak megfelelnek a nemzetközi előírásoknak és normáknak, biztosítva a megbízhatóságot és a minőséget.
  • Szabványos méretek: A szabványos méretek és menetek lehetővé teszik az univerzális használatot és a kompatibilitást más alkatrészekkel.
  • Költséghatékonyság: Az univerzális használat és a kompatibilitás lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy költséghatékony megoldásokat találjanak, elkerülve a szükségtelen specializációt és testreszabást.

  Alkalmazási területek

  • Ipari alkalmazások: Számos ipari alkalmazásban használhatók, például gépek összeszerelésénél vagy épületek konstrukciójában. Az erős és stabil rögzítés elengedhetetlen az ipari környezetben, ahol a szerkezeteknek ellen kell állniuk a folyamatos terhelésnek. A menetes rudak segíthetnek a gépek összeszerelésében, stabil konstrukciók létrehozásában és biztonságos rögzítési pontok kialakításában. 
  • Háztartási felhasználás: Ideális választás háztartási rögzítési feladatokhoz és barkácsprojektekhez is. A menetes szálak könnyen illeszkednek és integrálhatók a legtöbb háztartási projektbe, és a szabványos méretek miatt különböző alkalmazásokban is univerzálisan használhatók.

  A menetes rudak, különösen a DIN 975 szabvány szerint készült típusok, kiváló minőségű, megbízható rögzítési opciókat kínálnak számos alkalmazás során. A horganyzott menetes szárak különösen alkalmasak olyan helyzetekre, ahol a tartósság és a korrózióállóság kulcsfontosságú tényezők. A korrózióállóság fokozására választható A2 (rozsdamentes) vagy A4 (saválló) minőségű termékek is. Legyen szó ipari vagy háztartási alkalmazásról, a menetes szárak biztosítják a szükséges stabilitást és biztonságot.

  Prémium minőségű menetes rudak a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű menetes szárakhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét! 

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.