• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júliusi akcióinkat!

  Hernyócsavar

  A hernyócsavarok erős, tartós kötőelemek, amelyeket különösen nehéz vagy vibráló környezetben történő alkalmazásokhoz terveztek. Ezek a csavarok egyedülállóan hosszú menettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy mélyen behatoljanak a rögzítendő anyagokba, így biztosítva a kapcsolat szilárdságát és stabilitását. Gyakran használják gépek és szerkezetek összeszerelésénél, ahol fontos a csavarok megbízhatósága és tartóssága, például nehézgépek, ipari berendezések, vagy akár építkezési projektek esetén. A hernyócsavarok kiváló választások azok számára, akik olyan kötőelemeket keresnek, amelyek képesek ellenállni a nagy terheléseknek és a hosszú távú használatnak. Különböző méretekben és anyagokban kaphatók, hogy megfeleljenek a specifikus alkalmazások és anyagok igényeinek. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  A hernyócsavarok speciális típusú kötőelemek, amelyeket különféle építési, szerelési és javítási munkálatokhoz használnak. Különleges menetkialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy erős kapcsolatot hozzanak létre a különböző anyagokban.

  A hernyócsavarok jellemzői

  • Erős menet: A hernyócsavarok jellemzője a robusztus, nagy profilú menet, ami biztosítja a csavar erős fogását és tartását a szerkezetben.
  • Széles alkalmazhatóság: Ezek a csavarok különféle anyagokban használhatóak, mint például fa, műanyag és bizonyos típusú fémek.
  • Tartós anyag: Gyakran készülnek olyan anyagokból, mint az acél vagy a rozsdamentes acél, hogy ellenálljanak a különböző környezeti hatásoknak.
  • Hosszabb élettartam: A robusztus menetkialakítás ellenállóbbá teszi a csavart a terhelésből adódó kopással és a mechanikai sérülésekkel szemben, hosszabb élettartamot biztosítva ezzel.
  • Jobb terheléseloszlás: A nagyobb menetprofil jobban elosztja a terhelést a csavar és az anyag között, csökkentve ezzel az anyag károsodásának esélyét, különösen olyan lágyabb anyagok esetében, mint a fa.

  Miért válaszd a hernyócsavarokat?

  Amikor olyan kötőelemeket keresünk, amelyek egyesítik az erősséget, megbízhatóságot és sokoldalúságot, a hernyócsavarok kiváló választást jelentenek. Ezeknek a csavaroknak az erős menetkialakítása biztosítja a tartós és megbízható rögzítést, ami alapvető fontosságú számos építési és javítási projektben. A hernyócsavarok képesek mélyen behatolni a különböző anyagokba, mint a fa, a műanyag vagy bizonyos fémek, olyan erős kapcsolatot létrehozva ezzel, ami nem lazul meg az idő múlásával.

  Sokoldalúságuk további előnyt jelent. Alkalmazásuk kiterjed a bútorjavítástól kezdve az építkezésig, így ezek a csavarok tökéletes választásnak bizonyulnak a legkülönbözőbb projektekhez.

  Mindezek mellett a csavarok tartóssága is kiemelkedő. A minőségi anyagokból, mint az acélból vagy rozsdamentes acélból készült csavarok ellenállnak a korróziónak és a kopásnak, biztosítva ezzel, hogy hosszú ideig megőrizzék erősségüket és funkciójukat. Ez a tartósság különösen fontos kültéri alkalmazásoknál vagy olyan környezetben, ahol a csavaroknak ellen kell állniuk a környezeti hatásoknak.

  A kínálatunkban megtalálható hernyócsavarok:

  • DIN 913 lapos végű belső kulcsnyílású hernyócsavar
  • DIN 914 kúpos végű belső kulcsnyílású hernyócsavar
  • DIN 915 csapos végű belső kulcsnyílású hernyócsavar
  • DIN 916 belsőkúpos belső kulcsnyílású hernyócsavar

  Prémium minőségű hernyócsavarok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű hernyócsavarokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.