• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki májusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Anyagminőség
  Felület
  Átmérő mm
  Hossz mm
  termék mutatása

  Sasszeg

  A sasszeg (DIN 94) nem csupán egy kötőelem, hanem az erős és tartós rögzítés záloga. Speciális formája miatt sokoldalúan alkalmazható és különösen népszerű az építőiparban és a bútoriparban. Kínálatunkban számos méretű és anyagú sasszeget találhatsz, lehetővé téve, hogy a legjobb választást hozd a projektjeidhez. A minőségi sas szeg kiválasztása nemcsak a munka minőségét, de a végeredmény élettartamát is növeli. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  62termék
   

  A sasszeg egy különleges rögzítőelem, amely széles körben alkalmazható különböző iparágakban. A különféle formájú és méretű sasszegek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságos és stabil kapcsolatot hozzanak létre két összekötendő elem között.

  DIN 94 Szabvány

  A sasszeg műszaki tartalmát leírja a DIN 94 szabvány, amely garantálja a termék minőségét, méretét, megbízhatóságát és biztonságát. A szabványosság biztosítja, hogy a sasszeg megfelel a nemzetközileg elismert előírásoknak és normáknak.

  A DIN 94 szabvány a sasszeg alapvető paramétereit és jellemzőit határozza meg, annak érdekében, hogy garantálja a termék minőségét, méretét, megbízhatóságát és biztonságát. Ez a szabvány nem csak a sasszeg méretét és formáját szabályozza, de olyan specifikációkat és tesztelési eljárásokat is meghatároz, amelyek biztosítják a termék hosszú élettartamát és teljesítményét.

  Sasszeg típusok

  • Biztosító sasszeg: A biztosító sasszeg olyan kialakítással rendelkezik, amely extra stabilitást és tartósságot biztosít, így ideális választás kritikus alkalmazásokhoz és nagy terhelésű szerkezetekhez.
  • Hajtű szerű sasszeg: A hajtű szerű sasszeg a formájának köszönhetően gyorsan és könnyen alkalmazható. Ezzel jelentősen lecsökken a szerelési idő, miközben az összekötés megbízhatósága megmarad.

  Felhasználás és előnyök

  • Széles alkalmazási terület: Az építőipartól a gépiparig számos területen alkalmazható.
  • Megbízhatóság: A DIN 94 szabványú sasszeg megbízható minőséget és teljesítményt garantál.
  • Egyszerű szerelhetőség: A kialakításának köszönhetően egyszerűen és gyorsan szerelhető.
  • Költséghatékonyság: A hosszú élettartam és az alacsony karbantartási igény költségmegtakarítást eredményez hosszútávon.
  • Prémium minőség: A szabványosság garantálja, hogy minden sasszeg prémium minőségű legyen, függetlenül attól, hogy melyik iparágban kerül felhasználásra.

  A sasszeg tehát kritikus eleme a megbízható összeköttetéseknek. A DIN 94 szabvány biztosítja, hogy minden sasszeg megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek, így biztos lehetsz benne, hogy projekted stabil és tartós lesz.

  Prémium minőségű sasszegek a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű sas szegekhez. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét! 

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.