• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Termék státusza
  termék mutatása

  Hézagoló alátét

  A hézagoló alátétek olyan vékony, precíziós alátétek, melyeket főként gépekben, berendezésekben vagy szerkezetekben alkalmaznak a különböző alkatrészek közötti pontos hézagtávolság beállítására. A hézagoló alátétek DIN 988 szabvány szerint garantáltan megfelelnek az ipari előírásoknak és normáknak, biztosítva a következetes minőséget és méretet. Ezeknek az alátéteknek a használata lehetővé teszi a pontos illesztések és rögzítések létrehozását, melyek kritikusak lehetnek a precíziós alkalmazásokban. A hézagoló alátétek különböző vastagságokban és méretekben érhetők el, hogy megfeleljenek az adott alkalmazás specifikus követelményeinek. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  1termék

  A hézagoló alátét egy speciális típusú alátét, amelyet kifejezetten azért terveztek, hogy pontos hézagokat vagy távolságokat hozzanak létre két összeszerelt alkatrész között. Ezek az alátétek kritikus szerepet játszanak olyan alkalmazásokban, ahol a pontos távolságok és a pontos illeszkedés létfontosságú.

  DIN 988 - Hézagoló alátét

  A DIN 988 szabvány specifikusan a hézagoló alátétekre vonatkozik, és meghatározza azok méreteit, anyagát, formáját és egyéb műszaki jellemzőit.

  Jellemzők és alkalmazások:

  • Pontosság: A DIN 988 alapján készült hézagoló alátétek kiváló pontossággal rendelkeznek, garantálva a kívánt hézag vagy távolság pontos létrehozását.
  • Anyag: Ezek az alátétek általában acélból vagy rozsdamentes acélból készülnek, biztosítva ezzel a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Forma: A DIN 988 hézagoló alátétek általában laposak és kör alakúak, de különböző méretekben érhetők el, hogy megfeleljenek az adott alkalmazás követelményeinek.
  • Alkalmazás: A hézagoló alátéteket számos iparágban használják, beleértve a gépgyártást, az autóipart, az elektronikát és az építőipart. Különösen hasznosak olyan helyeken, ahol a pontos távolságok és illeszkedések kritikusak.
  • Szabványosítás: A DIN 988 szabvány biztosítja, hogy a hézagoló alátétek megfeleljenek a legmagasabb ipari előírásoknak és követelményeknek. Ez garantálja az alátétek minőségét és megbízhatóságát.

  A hézagoló alátétek kritikus szerepet játszanak azokban az alkalmazásokban, ahol a pontos távolságok és illeszkedések létfontosságúak. Ezek az alátétek garantálják, hogy az alkatrészek a kívánt távolságra legyenek egymástól, biztosítva az összeszerelés hatékonyságát és hosszú élettartamát.

  Prémium minőségű hézagoló alátétek a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű hézagoló alátétekhez. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét! 

   

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.