• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Alapcsavar, tipli, dübel

  A tiplik és dübelek kulcsfontosságú kötőelemek a modern építészetben és barkácsolásban, amelyeket elsősorban azért használnak, hogy segítségükkel csavarokat, rögzítőelemeket vagy más tárgyakat rögzíthessenek üreges vagy porózus anyagokhoz, például falakhoz vagy mennyezetekhez. Ezek a kis, általában műanyag vagy fém alapanyagból készült eszközök úgy lettek tervezve, hogy a csavar behajtásakor kibővüljenek, növelve ezzel a tapadást a rögzített anyag és a fal között, így biztosítva a rögzítés szilárdságát. A tiplik és dübelek széles körben alkalmazhatók különféle szerelési munkákban, mint például képek, polcok, vagy lámpák falra vagy mennyezetre történő rögzítésére. A megfelelő típus kiválasztása növeli a rögzítés biztonságát és stabilitását, megelőzve ezzel a rögzített tárgyak leesését vagy a fal károsodását. Alkalmazásuk egyszerű és hatékony megoldást nyújt a mindennapi rögzítési feladatokra otthoni és professzionális környezetben egyaránt. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  Az alapcsavarok, tiplik és dübelek nélkülözhetetlen kötőelemek a modern építkezések és felújítások során. Ezek a termékek kulcsfontosságúak a különböző anyagokba történő biztonságos és stabil rögzítéshez, legyen szó falakról, mennyezetekről vagy egyéb szerkezetekről.

  Az alapcsavarok jellemzői

  Az alapcsavarok speciális típusú építőipari csavarok, amelyeket elsősorban alapok és más szerkezeti alapelemek rögzítésére használnak. Ezek a csavarok kulcsfontosságúak az épületek és egyéb szerkezetek alapjainak megerősítésében. 

  • Erős és tartós anyag: Az alapcsavarokat általában nagy szilárdságú acélból készítik, hogy ellenálljanak a nagy terheléseknek és az időjárás okozta környezeti hatásoknak.
  • Korrózióállóság: Gyakran speciális bevonatokkal vagy kezelésekkel látják el őket, hogy ellenálljanak a korróziónak, ami növeli az alapcsavarok élettartamát a talajban vagy nedves környezetben.
  • Mély behatolás és erős rögzítés: Úgy lettek kialakítva, hogy mélyen behatoljanak az alapokba, biztosítva ezzel a szerkezetek stabil és biztonságos rögzítését.
  • Különböző méretek és típusok: Többféle méretben és típusban érhetők el, hogy megfeleljenek a különböző építési követelményeknek és alkalmazási körülményeknek.

  A tiplik és dübelek jellemzői

  A tiplik (dübelek) alapvető, de nélkülözhetetlen kötőelemek, amelyek elsősorban falakban történő rögzítéshez használatosak. 

  • Anyag: Általában műanyagból vagy fémötvözetekből készülnek, amelyek biztosítják a csavarok stabil fogását.
  • Terhelhetőség: A tiplik terhelés hatására kiszélesednek, ezzel megerősítve a fogást a falban, ami növeli a rögzítés biztonságát.
  • Alkalmazhatóság: Különösen hasznosak puha vagy porózus anyagokban, mint gipszkarton vagy tégla, ahol a csavarok egyedül nem biztosítanának elegendő tartást.

  Mindegyik kötőelem, legyen az alapcsavar, tipli vagy dübel, kulcsfontosságú szerepet tölt be a rögzítési munkálatok során, biztosítva a szerkezetek stabilitását és biztonságát.

  Prémium minőségű alapcsavarok, tiplik és dübelek a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű alapcsavarokhoz, tiplikhez és dübelekhez. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.