• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júliusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  DIN szabvány
  Anyagminőség
  Felület
  Átmérő mm
  Hossz mm
  termék mutatása

  DIN 603 Kapupánt csavar

  A DIN 603 kapupánt csavarok speciálisan tervezett kötőelemek, amelyek ideálisak kapuk, ajtók és egyéb mozgó szerkezetek rögzítésére. Ezek a csavarok tipikusan egy hengeres fejjel rendelkeznek, amely alatt egy négyzetes nyak található, biztosítva ezzel a csavar fejének stabil illeszkedését és megakadályozva a forgását a szerelés során. A DIN 603 szabvány garantálja a csavarok egységes minőségét és méretét, ami kulcsfontosságú a szerelvények biztonságos és megbízható rögzítéséhez. Különösen alkalmasak a kapupántok és más hasonló szerelvények rögzítésére, ahol fontos a csavar fejének sima és tömör illeszkedése. Webáruházunkban a DIN 603 szabványú kapupánt csavarok széles választékát kínáljuk, különböző méretekben és anyagokban, hogy minden igényt kielégíthessünk. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  184termék
   

  A DIN 603 kapupánt csavarok speciális kötőelemek, amelyeket elsősorban kapuk, ajtók és egyéb rögzítő szerkezetek összeszereléséhez használnak. Termékeink megfelelnek a DIN 603 szabványnak, ami garantálja a minőségüket és megbízhatóságukat a különböző szerelési alkalmazásokban.

  A DIN 603 kapupánt csavarok jellemzői

  • Szabványos kialakítás: A DIN 603 szabvány szerint készült kapupánt csavarok biztosítják a következetes méretet és minőséget, ami kulcsfontosságú a kötőelemek cserélhetőségéhez és az összeszerelési munkák megbízhatóságához.
  • Erős tartás: Ezek a csavarok erős és stabil kapcsolatot biztosítanak, ami különösen fontos a kapuk és ajtók folyamatos használata során.
  • Rozsdamentes anyag: A rozsdamentes acélból készült változatok ellenállnak a korróziónak és az időjárás viszontagságainak, ami hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot biztosít.

  A kapupánt csavarok alkalmazása

  • Kapuk és ajtók: Különösen ideálisak kapuk, ajtók és más mozgó szerkezetek rögzítésére. Az ilyen típusú alkalmazásokban a csavaroknál kiemelten fontos a szilárdság és tartósság, hogy ellenálljanak a gyakori nyitás-zárás okozta mechanikai terhelésnek.
  • Kültéri alkalmazások: A rozsdamentes kapupánt csavarok kiválóan alkalmasak kültéri alkalmazásokhoz, ahol a csavaroknak ellen kell állniuk a környezeti hatásoknak, mint például az időjárás viszontagságainak és a korróziónak.
  • Bútorgyártás: Használhatóak bizonyos típusú bútorok, például kerti padok és asztalok összeszereléséhez, ahol a külső környezeti tényezőknek való ellenállás fontos.

  Prémium minőségű DIN 603 kapupánt csavarok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű kapupánt csavarokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.