• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Anyagminőség
  Átmérő mm
  termék mutatása

  Fakötésű alátét

  A fakötésű alátét különösen faanyagokhoz készült felhasználáshoz lett tervezve. Ezek az alátétek kialakításukkal biztosítják a csavarok jobb rögzítését faanyagokon, csökkentve az anyag kettéhasadásának vagy repedésének kockázatát. A rozsdamentes fakötésű alátétek olyan környezetben használhatók, ahol ellenállásra van szükség a korrózióval szemben, például kültéri alkalmazásoknál. Bár léteznek különböző fakötésű alátét szabványok, fontos, hogy az adott alkalmazás számára megfelelőt válasszuk ki, amely megfelel az anyag, a méret és a környezeti követelményeknek. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  19termék
   

  A fakötésű alátét egy speciális alátét, amelyet kifejezetten faanyagokhoz, például deszkákhoz, gerendákhoz vagy egyéb fa szerkezetekhez terveztek. Ezek az alátétek segítenek eloszlatni a csavar vagy a szegecs nyomását a fa felületén, megakadályozva ezzel a fa károsodását vagy repedését a rögzítés során.

  Fakötésű alátét szabvány

  Bár számos nemzeti és nemzetközi szabvány létezik az alátétekre vonatkozóan, a fakötésű alátétek specifikus szabványai változhatnak az országtól és a gyártótól függően. A szabványok általában meghatározzák az alátétek méretét, formáját, anyagát és egyéb műszaki jellemzőit. Amikor fakötésű alátéteket választasz, fontos, hogy olyan terméket válassz, amely megfelel a projektedhez szükséges szabványoknak és előírásoknak.

  A fakötésű alátét jellemzői

  A fakötésű alátétek kifejezetten faanyagokhoz való rögzítéshez készülnek, és számos különleges jellemzővel rendelkeznek, amelyek optimalizálják a fafelületekkel való működésüket.

  • Vastagság és átmérő: A fakötésű alátétek gyakran vastagabbak és nagyobb átmérőjűek, mint a hagyományos alátétek, hogy nagyobb felületen oszlassák el a nyomást, megakadályozva ezzel a fa repedését vagy deformálódását.
  • Anyag: Bár sok ilyen alátét acélból készül, a rozsdamentes fakötésű alátét változatok különösen népszerűek a korrózióállóságuk miatt, különösen olyan környezetekben, ahol a nedvesség vagy a só jelenléte problémát okozhat.
  • Felület: Sok fakötésű alátét rendelkezik texturált vagy érdesített felülettel, ami segít a csavar és az alátét közötti tapadásban, megakadályozva a csavar esetleges elfordulását vagy elmozdulását.
  • Forma: A fakötésű alátétek gyakran laposak, de lehetnek enyhén domborúak vagy konkávok is, hogy jobban illeszkedjenek a fa természetes felületéhez.
  • Alkalmazás: A fakötésű alátétek kifejezetten fafelületekhez való rögzítésre készülnek, ideértve a deszkákat, gerendákat, fa szerkezeteket és egyéb fa alapú alkalmazásokat.

  Prémium minőségű fakötésű alátétek a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű fakötésű alátétekhez. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét! 

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.