• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júliusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Anyagminőség
  Felület
  Átmérő mm
  termék mutatása

  DIN 125 Lapos alátét

  A DIN 125 lapos alátét sima, kör alakú kialakítással rendelkezik és arra lett tervezve, hogy eloszlassa a csavarokból származó terhelést és megvédje az alapanyagot a sérülésektől. Az ilyen típusú alátétek különösen olyan helyzetekben alkalmazhatók, ahol a kötés stabilitása és a csavarok, illetve anyák alatti felületek védelme kulcsfontosságú. A DIN 125 szabvány biztosítja az alátétek méretének, vastagságának és anyagának következetességét, garantálva ezzel a megfelelő teljesítményt és megbízhatóságot. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  84termék
   

  A DIN 125 lapos alátét egy széles körben használt és elismert alátét, amelyet a német ipari szabvány (DIN) határoz meg. Ez az alátét különösen népszerű az európai országokban, de világszerte is számos alkalmazásban megtalálható, köszönhetően a szigorú minőségi előírásoknak és a kiváló tervezésnek.

  DIN 125 szabvány

  A DIN 125 szabvány pontosan meghatározza az alátét méreteit, anyagát, formáját és egyéb műszaki jellemzőit. A szabvány biztosítja, hogy az alátétek megfelelően működjenek és biztonságosak legyenek az alkalmazásuk során. 

  A DIN 125 alapvetően két fő változatban érhető el: 

  1. A (lapos, normál) 
  2. B (lapos, nagyobb külső átmérőjű).

  A DIN 125 alátét jellemzői

  • Forma: A DIN 125 lapos alátét, ahogy a neve is sugallja, egy sík, kör alakú alátét, amelynek nincs kiemelkedő vagy hullámos része.
  • Anyag: Ezek az alátétek általában acélból, rozsdamentes acélból vagy más fémekből készülnek, attól függően, hogy milyen környezeti feltételeknek kell ellenállniuk.
  • Méretek: A DIN 125 szabvány meghatározza az alátétek különböző méreteit, így a gyártók és a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az alátétek megfelelnek a kívánt specifikációknak.
  • Alkalmazás: A DIN 125 lapos alátétek számos alkalmazásban használhatók, beleértve a gépgyártást, az építőipart, az autóipart és más iparágakat, ahol a precíz és megbízható összeszerelés létfontosságú.

  Összefoglalva, ez egy megbízható és jól ismert alátét, amelyet számos alkalmazásban használnak világszerte. A DIN 125 szabvány garantálja az alátétek minőségét és megbízhatóságát, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az alátétek megfelelnek a legmagasabb ipari előírásoknak.

  Prémium minőségű DIN 125 lapos alátétek a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű DIN 125 alátétekhez. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét! 

   

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.