• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Hossz mm
  termék mutatása

  Tokrögzítő csavar

  A tokrögzítő csavarok olyan speciális kötőelemek, amelyeket az ablakkeretek és ajtótokok rögzítésére használnak épületekben. Ezek a csavarok úgy vannak kialakítva, hogy erősen és biztonságosan rögzítsék az ablakokat és ajtókat a falakhoz, biztosítva ezzel a szerkezetek stabilitását és a tökéletes illeszkedést. Az ablak tokrögzítő csavarok kulcsfontosságúak az építőiparban, ahol fontos a szerkezeti elemek pontos és megbízható rögzítése. Erős és tartós acél anyagból készülnek, hogy ellenálljanak a mechanikai terhelésnek és az időjárási körülményeknek. Az ablak rögzítő csavarokat úgy tervezték, hogy a rögzítés során ne okozzanak károsodást az ablakkeretekben vagy ajtótokokban, és a szerelésük egyszerű és gyors legyen. Többféle méretben és kialakításban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző ablak- és ajtótípusok, valamint az építési követelmények széles skálájának. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  19termék
   

  A tokrögzítő csavarok speciális típusú csavarok, amelyeket kifejezetten ablakok és ajtók tokjainak rögzítésére használnak építési és felújítási munkálatok során, különösen fontosak az ablak- és ajtókeretek stabil és biztonságos beépítésében.

  Tokrögzítő csavarok jellemzői

  • Erős rögzítés: Az ablak tokrögzítő csavarok erős és tartós kapcsolatot biztosítanak az ablak- és ajtótokok számára, meggátolva a mozgást és a deformációt.
  • Önfúró kialakítás: Ez esetben 1 mm-rel kisebb átmérőjű fúróval kell előfúrni a felületet, többnyire SDS fúróval.
  • Korrózióálló anyagok: Általában acélból készülnek, meglehetősen vastag horganyzással, ami így rendkívül korrózióálló, továbbá jól ellenáll a nedvességnek és a szélsőséges időjárási körülményeknek (pl. magas pára, UV, stb.)

  A tokrögzítő csavarok alkalmazása

  • Ablakok rögzítése: Ideálisak ablakkeretek falhoz történő rögzítésére, biztosítva az ablakok stabilitását és funkcionális integritását. Az ablak rögzítő csavarok különösen fontosak olyan helyzetekben, ahol az ablakoknak ellen kell állniuk a szélnek, az esőnek és a hőmérséklet-ingadozásnak.
  • Ajtótokok rögzítése: Használhatók ajtótokok rögzítésére is, biztosítva, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek és biztonságosan záródjanak. A tokrögzítő csavarok erős és megbízható kapcsolatot biztosítanak, ami kritikus az ajtók hosszú távú működéséhez és a biztonsághoz.
  • Felújítási projektek: Különösen hasznosak felújítási projektekben, ahol a meglévő tokokat kell stabilizálni vagy cserélni. Megkönnyítik az ablak- és ajtókeretek cseréjét vagy javítását, növelve ezzel az épület általános szerkezeti stabilitását és esztétikai megjelenését.

  Prémium minőségű tokrögzítő csavarok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű tokrögzítő csavarokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.