• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Átmérő mm
  termék mutatása

  DIN 471 seeger gyűrű

  A DIN 471 seeger gyűrűk kifejezetten a tengelyek külső oldalára lettek tervezve. Ezen gyűrűk "C" alakúak, és arra szolgálnak, hogy megbízhatóan rögzítsenek és pozícionáljanak alkatrészeket, mint például csapágyakat vagy perselyeket egy tengely mentén. Az ilyen típusú seeger gyűrűk lehetővé teszik az alkatrészek gyors és egyszerű összeszerelését és szétszerelését, ugyanakkor biztosítják azok stabil helyzetét a tengelyen. A DIN 471 szabványú gyűrűk számos iparágban népszerűek, ahol fontos a megbízható rögzítés és az egyszerű karbantartás. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  24termék
   

  A DIN 471 seeger gyűrű egy különleges kialakítású biztosító gyűrű, amelyet kifejezetten tengelyekre terveztek. Ezek a gyűrűk széles körben használhatók a gépiparban, és kritikus szerepet játszanak az alkatrészek stabil és megbízható rögzítésében.

  DIN 471 szabvány jellemzői

  • Forma: A DIN 471 alapján készült Seeger gyűrűk tipikusan C alakúak, amelyek lehetővé teszik, hogy szorosan illeszkedjenek a tengelyekre és biztosítsák az alkatrészeket.
  • Anyag: Ezek a gyűrűk gyakran acélból vagy rozsdamentes acélból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot és a korrózióval szembeni ellenállást.
  • Méretek és specifikációk: A DIN 471 szabvány pontosan meghatározza a Seeger gyűrűk méreteit, formáját és műszaki jellemzőit. Ez biztosítja, hogy a gyűrűk megfelelően működjenek és biztonságosak legyenek az alkalmazásuk során.
  • Alkalmazás: A DIN 471 alapján készült Seeger gyűrűk kifejezetten tengelyekre vannak tervezve. Ezek a gyűrűk stabilan rögzítik az alkatrészeket a tengelyen, megakadályozva azok elmozdulását vagy leesését.

  További tudnivalók a DIN 471 seeger gyűrűről

  • Telepítés és eltávolítás: Ezen gyűrűk kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést és eltávolítást. Speciális fogók állnak rendelkezésre, amelyekkel a gyűrűket a tengelyre helyezhetjük vagy eltávolíthatjuk onnan anélkül, hogy károsítanánk azokat.
  • Ellenálló képesség: A DIN 471 szabvány alapján készült Seeger gyűrűk kiválóan ellenállnak a mechanikai terheléseknek, a hőnek és a korróziónak. Ezért gyakran használják olyan alkalmazásokban, ahol az alkatrészeknek szélsőséges környezeti feltételeknek kell ellenállniuk.
  • Költséghatékonyság: A seeger gyűrűk költséghatékony megoldást kínálnak az alkatrészek rögzítésére. Mivel gyorsan és egyszerűen telepíthetők és eltávolíthatók, csökkentik a karbantartási és javítási időt.

  A DIN 471 szabvány alapján készült Seeger gyűrűk elengedhetetlenek számos ipari alkalmazásban. A szabvány garantálja, hogy a gyűrűk megfeleljenek a legmagasabb műszaki előírásoknak, biztosítva ezzel az alkatrészek stabil és megbízható rögzítését. A megfelelő méretű és anyagú gyűrű kiválasztása, valamint a szabványoknak való megfelelés növeli az alkatrészek élettartamát és a gépek megbízható működését.

  Prémium minőségű DIN 471 Seeger gyűrűk a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű DIN 471 szabvány szerinti seeger gyűrűkhöz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét! 

   

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.