• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júliusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Kategória
  DIN szabvány
  Anyagminőség
  Felület
  Átmérő mm
  Hossz mm
  Méret
  termék mutatása

  Metrikus csavar

  A metrikus csavarok, ismertebb nevükön gépcsavarok, elengedhetetlen kötőelemek a gépgyártás és az ipar számos területén. Ezek a csavarok a metrikus méretrendszer szerint készülnek, biztosítva a pontos és szabványos illeszkedést a nemzetközi alkalmazásokban. Jellemzően kerek vagy hatszög fejjel rendelkeznek, és széles választékban elérhetők különböző hosszúságokban és átmérőkben, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a pontos méretet és típust a specifikus feladatokhoz. A metrikus csavarok különböző anyagokból készülhetnek, mint például acél, rozsdamentes acél vagy műanyag, attól függően, hogy milyen környezeti hatásoknak vannak kitéve és milyen terhelést kell elviselniük. Kulcsfontosságúak a modern gépek, szerkezetek és eszközök összeszerelésében és karbantartásában, biztosítva ezzel a megbízható és tartós kötést. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  3580termék
   

  A metrikus csavarok, más néven gépcsavarok, az ipari és műszaki alkalmazásokban elengedhetetlen kötőelemek. 

  Ezek a csavarok a metrikus méretrendszer szerint készülnek, ami pontos és standardizált méretekkel rendelkezik, biztosítva ezzel az összeszerelések precízióját és megbízhatóságát a világ bármely pontján.

  A metrikus csavarok jellemzői

  • Standardizált méretek: A metrikus csavarok méretei a metrikus rendszer szerint kerülnek meghatározásra, biztosítva a kötőelemek egységes méreteit és szabványos illeszkedését. Ez elősegíti a csavarok és az alkatrészek egyszerű cserélhetőségét a különböző gépekben és berendezésekben.
  • Széles anyagválaszték: Gyakran készülnek acélból, rozsdamentes acélból, titánból vagy más speciális ötvözetekből, attól függően, hogy milyen alkalmazási területen és környezetben kerülnek használatra. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a csavarok alkalmazását a legkülönbözőbb ipari és környezeti feltételek között.
  • Különböző fejformák és menettípusok: Elérhetőek különböző fejformákkal és menettípusokkal, hogy megfeleljenek a különböző gépek és szerkezetek rögzítési igényeinek. A választék magába foglalja a lapos fejet, a süllyesztett fejet, a hatszögfejet és sok más típust, amelyek alkalmazkodnak a specifikus szerelési követelményekhez.
  • Kiváló terhelhetőség: A metrikus csavarokat úgy tervezték, hogy magas terhelést viseljenek el, ami kritikus a nagy teherbírású alkalmazásoknál, mint például a gépjárműgyártásban vagy az építőiparban.
  • Széles hőmérséklettűrés: Bizonyos anyagokból készült metrikus csavarok, mint például a magas hőmérsékletű ötvözetek, képesek ellenállni a szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek, ami növeli a csavarok alkalmazhatóságát a különféle műszaki és ipari környezetekben.
  • Könnyű be- és kicsavarozhatóság: Úgy tervezték őket, hogy könnyen be- és kicsavarozhatóak legyenek, csökkentve ezzel a szerelési időt és erőfeszítést a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében.

  Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a metrikus csavarok rendkívül megbízható és sokoldalú kötőelemek legyenek a különböző iparágakban és alkalmazásokban, ahol a precízió, a tartósság és a magas teljesítmény elvárás.

  Prémium minőségű metrikus csavarok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű gépcsavarokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.