• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júliusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Méret
  Szín
  termék mutatása

  Munkás rövidnadrág

  A munkás rövidnadrágok számos munkakörben kiváló választásnak bizonyulnak a nyári hónapokban, még akkor is, ha nem nyújtanak teljes lábvédelmet. A nyári építkezések vagy olyan munkaterületek esetén, ahol a teljes testre kiterjedő munkavédelmi ruházat nem szükséges, a munkás rövidnadrág ideális megoldást jelent. Ezek a rövid munkanadrágok jól szellőznek és kiválóan hűtik a testet. Emellett strapabíró anyagból készülnek, így ellenállnak a nagyobb igénybevételnek is. Webáruházunkban különböző típusok, méretek, minták és színek közül válogathatsz » fedezd fel a kínálatunkat!

  48termék
   

  A munkás rövidnadrágok kényelmes és ideális választást jelenthetnek a melegebb, nyári hónapokban végzett munkákhoz. Ezek a nadrágok könnyű anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a szabadabb mozgást és a jobb légáteresztést.

  A minőségi munkavédelmi rövidnadrágok jellemzői

  • Légáteresztő anyag: A munkás rövidnadrágok általában könnyű és légáteresztő anyagokból készülnek. Ez lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és segít megelőzni az izzadást a forró napokon.
  • Funkcionális zsebek: A rövid munkanadrágok gyakran rendelkeznek olyan zsebekkel, amelyek praktikus tárolási lehetőséget kínálnak kulcsok, telefon vagy egyéb munkához szükséges eszközök számára. Fontos, hogy a zsebek jól elhelyezettek és megfelelő méretűek legyenek a szükséges tárgyak elhelyezéséhez.
  • Tartósság: Bár a rövidnadrágok általában könnyebbű anyagokból készülnek, tökéletesen tartósnak kell lenniük. A megfelelően megerősített varrások biztosítják, hogy a rövidnadrágok ellenálljanak a kopásnak és a szennyeződéseknek, valamint hosszú távon megfeleljenek a munkavégzés követelményeinek.
  • Rugalmas derékrész: A rugalmas derékrész biztosítja a kényelmes illeszkedést és a mozgás szabadságát. Ez lehetővé teszi a nadrág könnyű fel- és levételét, valamint az alkalmazkodást a különböző testmozgásokhoz.
  • Stílus és színválaszték: A munka rövidnadrágok különböző stílusokban és színekben érhetők el, így könnyen megtalálhatod a megfelelőt a saját ízlésednek és az adott munkakörnyezetnek megfelelően.

  Fontos, hogy a munkás rövidnadrágot olyan szempontok alapján válasszuk ki, mint a tartósság, a légáteresztés és a funkcionalitás. Mindig ügyeljünk arra, hogy a kiválasztott nadrág megfeleljen a munkavégzéshez szükséges biztonsági előírásoknak és követelményeknek.

  Prémium minőségű munkaruha rövidnadrágok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű munkás rövidnadrágokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna munkavédelmi rövidnadrágjainkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.