Szűrés

Márka
Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Térdvédők

A Neo térdvédők (cikkszám: 97-536) védik a térdet zúzódások és horzsolások ellen. A műanyag feltét nivellálja az egyenetlenségeket, ami jelentősen javítja a munka kényelmét. Plusz védelmet biztosítanak az ütéseket elnyelő zselés betétek. A rugalmas, tépőzárral szabályozható Neoprén szalagok megtartják helyükön a térdvédőt, megőrizve viselésének kényelmét. A CE jelölés a biztonság garanciája, bizonyítja, hogy a termék teljesít minden európai uniós követelményt. A Neo márka a professzionális ig...
Tovább
Márka :
Neo
Grupa Topex katalógusoldal :
Raktáron: 4 db
Bruttó: 4 686,40 Ft

Nettó: 3 690,08 Ft

A Neo térdvédő betétek kompatibilisek a Neo BHP munkaruha-sorozat nadrágjaival. Puha szivacsból készülnek. Védik a térdet zúzódások és horzsolások ellen csillapítják az ütéseket és hőszigetelnek. Hozzáigazodnak a térd alakjához, garantálva a munkavégzés kényelmét. A Neo márka a professzionális igényeket is kielégíti.
Tovább
Márka :
Neo
Grupa Topex katalógusoldal :
Rendelhető (4-5 munkanap)
Bruttó: 2 030,26 Ft

Nettó: 1 598,63 Ft

A Neo térdvédők védik a térdet zúzódások és horzsolások ellen. A műanyag feltét nivellálja az egyenetlenségeket, ami jelentősen javítja a munka kényelmét. Plusz védelmet biztosítanak az ütéseket elnyelő zselés betétek. Az első védelmi szint védi a térdvédőt 100 N erejű átszúrás ellen. A rugalmas, tépőzárral szabályozható Neoprén szalagok megtartják helyükön a térdvédőt, megőrizve viselésének kényelmét. A CE jelölés a biztonság garanciája, bizonyítja, hogy a termék teljesít minden európai unió...
Tovább
Márka :
Neo
Grupa Topex katalógusoldal :
Rendelhető (4-5 munkanap)
Bruttó: 5 794,65 Ft

Nettó: 4 562,72 Ft

A Topex térdvédők védik a térdet zúzódások és horzsolások ellen. Puha gumiból készülnek. Kényelmes, állítható rögzítésük javítja a használati kényelmet. A Topex márka ezermestereknek készül.
Tovább
Márka :
Topex
Grupa Topex katalógusoldal :
Rendelhető (4-5 munkanap)
Bruttó: 3 106,46 Ft

Nettó: 2 446,03 Ft

A Topex térdvédők védik a térdet zúzódások és horzsolások ellen. Puha gumiból készülnek. A műanyag feltét nivellálja az egyenetlenségeket, ami jelentősen javítja a munka kényelmét. Plusz védelmet biztosítanak az ütéseket elnyelő zselés betétek. A rugalmas, tépőzárral szabályozható Neoprén szalagok megtartják helyükön a térdvédőt, megőrizve viselésének kényelmét. A Topex márka ezermestereknek készül.
Tovább
Márka :
Topex
Grupa Topex katalógusoldal :
Rendelhető (4-5 munkanap)
Bruttó: 4 312,40 Ft

Nettó: 3 395,59 Ft