• Rólunk
 • Elérhetőség
 • Akciós termékek
 • Blog
 • menü

  Ne hagyd ki júniusi akcióinkat!

  Termék státusza
  Ár
   (Ft)
  Anyagminőség
  Átmérő mm
  Hossz mm
  termék mutatása

  Gipszkarton csavar

  A gipszkarton csavarok speciális kötőelemek, amelyek kifejezetten a gipszkarton lapok rögzítésére lettek tervezve. A gipszkarton csavarok fához alkalmas változatai rendelkeznek olyan menettel, ami biztosítja a gyors és erős rögzítést a fa vázszerkezetekhez. Ezek általában éles ponttal és finom menettel rendelkeznek, amelyek segítenek a könnyű behatolásban és megragadásban a faanyagban. A gipszkarton profil csavarok kifejezetten a gipszkarton lapok fémprofilokhoz való rögzítésére készülnek, és általában önbevágó menettel rendelkeznek a könnyű és hatékony behajtás érdekében. Olyan fejjel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a lapok síkba süllyesztett rögzítését, minimalizálva a csavar fejének kiemelkedését. Webáruházunkban a gipszkarton csavarok széles választékát kínáljuk, különböző méretekben és kialakításokban, hogy minden gipszkartonozási projekt számára a legmegfelelőbb kötőelemet biztosíthassuk. Válogass a különböző típusok és méretek között » fedezd fel a kínálatunkat!

  23termék
   

  A gipszkarton csavarok kifejezetten a szárazépítészeti munkálatokhoz lettek kialakítva. Ezek a csavarok ideálisak gipszkarton lapok rögzítéséhez különböző alapfelületeken, mint a fa vagy a fém. A gipszkarton csavarok változatos típusai biztosítják, hogy minden specifikus alkalmazáshoz megtalálható legyen a legmegfelelőbb kötőelem.

  A gipszkarton csavarok jellemzői

  • Speciális menetkialakítás: A gipszkarton csavarok menetei úgy lettek kialakítva, hogy gyorsan és hatékonyan tudjanak behatolni a gipszkartonba anélkül, hogy megrongálnák azt. Ez a menetkialakítás biztosítja a csavarok stabil rögzülését a gipszkartonban, megakadályozva a lazulást és az esetleges kihullást.
  • Erős rögzítő képesség: Ezek a csavarok kifejezetten arra lettek tervezve, hogy megbízható rögzítést biztosítsanak a gipszkarton lapokhoz. Az erős rögzítési képességük révén a csavarok ideálisak nagy terhelést igénylő alkalmazásokhoz, mint például polcok vagy TV-k rögzítése a falra.
  • Rozsdamentes anyag: A legtöbb gipszkarton profil csavar rozsdamentes acélból készül, ami különösen fontos olyan helyiségekben, ahol a páratartalom magas lehet, mint például fürdőszobákban vagy pincékben.
  • Fejformák: A gipszkarton csavarok többféle fejformával kaphatók, mint a lapos fej vagy a süllyesztett fej, amelyek lehetővé teszik, hogy a csavar feje a gipszkarton síkjával egybeessen. Ez esztétikusabb megjelenést biztosít.
  • Szín és bevonat: Többféle színben és bevonattal kaphatók, hogy illeszkedjenek a különböző gipszkarton típusokhoz és a felhasználó esztétikai igényeihez. A bevonatok javíthatják a csavarok kopásállóságát és korrózióállóságát.
  • Könnyű behajthatóság: Úgy tervezték őket, hogy könnyen behajthatóak legyenek, minimális erőfeszítéssel, ami gyorsítja a szerelési munkálatokat.
  • Gipszkarton csavar fához: A gipszkarton csavarok fához speciálisan arra lettek tervezve, hogy hatékonyan és biztonságosan rögzítsék a gipszkarton lapokat fa szerkezetekhez.
  • Gipszkarton csavarok fémhez: A gipszkarton csavarok fémhez kifejezetten arra lettek kialakítva, hogy a gipszkarton lapokat fémprofilokhoz vagy fémszerkezetekhez rögzítsék.

  Prémium minőségű gipszkartoncsavarok a PannonPur kínálatában

  A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű gipszkarton tipli csavarokhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét!

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.