• Rólunk
  • Elérhetőség
  • Akciós termékek
  • Blog
  • menü

    Nézd meg áprilisi szilikon és kerti szerszám akcióinkat!

    Soudal ragasztó

    Soudal ragasztók, szerelőragasztók, faragasztók, PVC ragasztók, padló- és csemperagasztók, kontaktragasztók és még sok más ragasztóanyag nagy választékban. Az egyes típusok széleskörűen felhasználhatók különböző alkalmazási területeken. Minden ragasztóanyag prémium minőségű és kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Webáruházunkban különböző Soudal építési ragasztók közül válogathatsz » fedezd fel a kínálatunkat!

    A Soudal kínálatában számos ragasztó található: univerzális ragasztók, kontakt ragasztók, poliuretán ragasztók, akril ragasztók, epoxi ragasztók, valamint speciális ragasztók üveghez, műanyaghoz, faanyaghoz és sok más anyaghoz. A Soudal ragasztók használata rendkívül egyszerű, kiváló minőségűek, és széles körben használhatóak különböző iparágakban. 

    A kínálatunkban megtalálható Soudal ragasztóanyagok

    • Soudal faragasztó: A faragasztók között is vannak különböző típusok, például vízállók, gyorskötésűek és poliuretán alapúak. A legtöbb típusról elmondható, hogy oldószermentes, PVA alapú, könnyen eldolgozható, nagy ragasztóerejű és gyorskötésű.
    • Soudal oldószeres ragasztó: Ezek a ragasztóanyagok használatra készek, oldószeresek és gyorskötésűek. Alkalmasak kemény PVC csövek, illetve magas nyomású csővezetékek, PVC-csatornák ragasztásához is. Végső ragasztóerejük rendkívül magas. 
    • Soudal ragasztóhab: A ragasztóhabok olyan anyagok, amelyek alkalmasak a hagyományos ragasztóhabarcsok helyettesítésére. Használatra készek és rendkívül gyorskötésűek. Tökéletes megoldást nyújt gipszkarton táblák rögzítéséhez, és számos szárazépítészeti projekthez is ideális választás. 
    • Soudal padló- és csemperagasztó: Használatra kész, vízbázisú és oldószermentes ragasztók. Kifejezetten alkalmas csempe- és padlóburkolatok rögzítésére porózus felületeken, mint például kő, beton, vakolat vagy fa. Főként beltérben használható, és ideális padlófűtéshez is.
    • Soudal Fix All: Sokoldalú, erőteljes, univerzális megoldás.  Alkalmas járólapok, fémek, faanyagok vagy műanyagok rögzítéséhez.
    • Soudal szerelőragasztó: Ezek a ragasztók vízbázisúak, oldószermentesek, használatra készek. Alkalmasak polisztirol díszlécek, rozetták és fa dekorelemek, beton-, fa-, vakolt felülethez történő ragasztásához.
    • Soudal T-Rex ragasztó: A T-Rex ragasztók nagyon jó tapadást biztosítanak a legtöbb nedvszívó

    építőanyagon. Használhatók szilárd ragasztásra fa, szintetikus anyagok, kő, fém betonfelületeken és egyéb építőipari felületeken. 

    • Soudal epoxy: A Soudal Epoxy egy két komponensű ragasztó, melynek alapja epoxigyanta. Ez a típus erős, tartósan rugalmas és ellenálló ragasztást biztosít. Kiválóan alkalmazható fémek, beton, kerámia és más kemény felületek ragasztására.
    • Soudal kontaktragasztó: Ezek a ragasztók használatra készek, gyorskötésűek és nagy ragasztóerővel rendelkeznek. Ellenállnak a nedvességnek és könnyen felvihetők.

    Prémium minőségű Soudal ragasztók a PannonPur kínálatában

    A PannonPur kínálatában rendkívül kedvező áron juthat hozzá a legjobb minőségű Soudal ragasztókhoz. Termékeink hozzájárulnak a különböző építési munkafolyamatok gyors és egyszerű lebonyolításához. Ha bármilyen kérdésed adódna ragasztóinkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérd bátran kollégáink évtizedes szakmai segítségét. 

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.